Speciaal


Pompoenen  per stuk

Pompoenen per stuk3.98  Euro 2.95

Christmas  per set

Christmas per set3.50  Euro 2.30


Welkom


Welkom in de webwinkel van Miekelotte

Onze webwinkel wordt regelmatig aangevuld en we zijn altijd op zoek naar nieuwe en nog niet zo bekende artikelen. Door zoveel mogelijk informatie bij de artikelen te geven, hopen we dat u goed geinformeerd een beslissing kunt nemen voor de aankoop. Als u vragen of opmerkingen over de artikelen of uw bestelling heeft, verzoeken we u ons deze door te bellen 036-5365525 wij zijn geopend van 10.00 tot 13.00 uur op dinsdag t/m vrijdag voor opening op zaterdag even bellen. Verder zijn wij geopend op afspraak.
op maandag en zondag gesloten. 
Tonic Studios komt met de Stamp Platform van Tim Holtz, deze kunt u nu al vast als pre order bestellen, ze worden in April verwacht.
De pre-order prijs is € 29,99
Ook de Distress Oxide kan worden besteld in de pre-order, daar is een actie set van de 12 kleuren € 65,00Naast ons grote assortiment stempels, inkt, dies, parchment craft enz.. zijn we het assortiment ook steeds meer aan het uitbreiden met scrapbook producten.


Wanneer u hotmail, gmail of live gebruikt dan kan het gebeuren dat de aanmeldingslink, de mailtjes met de goedkeuring van een bestelling en de facturen in het postvak voor ongewenste e-mail (SPAM) terecht komen.
Wij adviseren u regelmatig dit postvak te controleren. Bel ons als u niets binnen krijgt.
Aanbiedingen


Servet houder  per stuk

Servet houder per stuk3.99  Euro 2.99

Fontastic Ephemera  per pak

Fontastic Ephemera per pak13.25  Euro 10.50

Snowflake  per stuk

Snowflake per stuk3.99  Euro 2.15

Mummy  per vel

Mummy per vel4.75  Euro 3.00